13ο χλμ. της Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Βέροιας

Η εταιρία Α. ΑΓΑΚΟΥ & ΥΙΟΙ ΟΕ έχει πολύπλευρες δραστηριότητες που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Οι εγκαταστάσεις μας στο 13χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Βέροιας στεγάζουν την παραγωγή, το εμπορικό τμήμα.
Κάναμε τα πρώτα βήματα μας το 1964 στον τομέα της παραγωγής χυτών & διάτρητων μετάλλων. Από τότε έχει περάσει πολύς χρόνος και οι δραστηριότητες μας έχουν εξελιχθεί. Σήμερα είμαστε σε θέση να μπορούμε να παράγουμε και να εμπορευόμαστε υλικά από μπρούτζο, χαλκό, ορείχαλκο και αλουμίνιο σε μεγάλες ποσότητες, εξυπηρετώντας πλήρως τις ανάγκες όλης της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής αγοράς.

Μας εμπιστεύονται και μας θεωρούν ανταγωνιστικό συνεργάτη οι μεγαλύτερες εταιρίες του ελληνικού ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και του εξωτερικού. Τα προϊόντα μας μπορούν να καλύψουν εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία, βιοτεχνία, βιομηχανία και πράσινη ενέργεια.

Από τον φούρνο τήξεως στο χωνευτήρι

Για εμάς ο πελάτης δεν είναι απλά μια απρόσωπη έννοια, αλλά ένας σημαντικός συνεργάτης και γι’ αυτό είμαστε πάντα δίπλα του, συμβουλεύοντας τον και βοηθώντας στην εξέλιξη του γιατί έτσι μεγαλώνουμε και εμείς μαζί του. Έχουμε δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές, εξοπλίζοντας το τμήμα παραγωγής μας με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και τις κατάλληλες πιστοποιήσεις. Μπορούμε λοιπόν να ισχυριστούμε με βεβαιότητα ότι όλα τα προϊόντα που παράγουμε και εμπορευόμαστε, πληρούν όλα τα ελληνικά και διεθνή ποιοτικά standards.

Διαρκής στόχος μας, είναι η συνεχής επέκταση των δραστηριοτήτων μας και η βελτίωση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού. Με συνεχής επενδύσεις στον τομέα παραγωγής, έχουμε αυξήσει την παραγωγική μας δυνατότητα. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, αλλά και να επεκτείνουμε συνεχώς τις δραστηριότητες μας στις ευρωπαϊκές αγορές.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ?
55
+

Χρόνια Εμπειρίας

100
%

Πιστοποιημένα Υλικά

50
+

Προϊόντα Εμπορίου & Χυτηρίου

Διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό και στην σύγχρονη τεχνολογία. Για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων και ποιότητας σε όλες μας τις δραστηριότητες, ακολουθούμε ένα σύστημα αξιοποίησης συνεργειών μεταξύ όλων των τμημάτων, από την πρώτη ύλη, στην διαδικασία χύτευσης και προκατεργασίας, μέχρι το τελικό προϊόν.

Όλα τα προϊόντα που παράγουμε, καθώς και αυτά που εισάγουμε και εμπορευόμαστε, συνοδεύονται από πιστοποιητικά χημικών αναλύσεων και μηχανικών ιδιοτήτων, σύμφωνα με τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα. Δοκιμή και πιστοποιητικό υπερήχων γίνεται εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης.

Theo dynamics LTD Πιστοποιητικό

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση η πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας