13ο χλμ. της Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Βέροιας

Η εταιρεία AGAKOS BRONZE έχει πολυετή εμπειρία στην φυγοκεντρική χύτευση (ειδικά στον αλουμινούχο μπρούντζο). Η αποδεδειγμένη επιτυχία στην εν λόγω διαδικασία χύτευσης με τον σύγχρονο και έξυπνα οργανωμένο εξοπλισμό, κατοχυρώνει την πολύχρονη φήμη της οικογένειας Αγάκου στην χύτευση μπρούντζου και ορείχαλκου. Το εκπαιδευμένο μας προσωπικό καθώς και η φιλοσοφία συνεχούς βελτίωσης εγγυώνται την καλή ποιότητα των χυτών και την έγκαιρη παράδοσή τους στον πελάτη.

Τα υψηλά επίπεδα μηχανικών ιδιοτήτων που αποκτούν τα προϊόντα καθώς και η συμπαγής δομή των μεταλλικών κρυστάλλων του κράματος που χυτεύεται με αυτήν την μέθοδο, δύο παράγοντες πολύ σημαντικοί στην επιλογή των κατάλληλων προμηθευτών από την βιομηχανία, καθιστούν την φυγοκεντρική χύτευση ευρέως προτιμώμενη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γκάμα Προϊόντων

Στρόγγυλα δαχτυλίδια/κουζινέτα διάτρητοι/μασίφ (απλά/πατουράτα), μπούσες στρογγυλές, διάτρητες/μασίφ, απλές/πατουράτες εξωτερική διάμετρο από Ø80mm μέχρι και Ø1600mm και μέγιστο μήκος 1’500 mm (όλα παραδίδονται προκατεργασμένα με ανοχές 2-3 mm).

Το χυτήριό μας ειδικεύεται στην φυγοκεντρική χύτευση μπρούτζινων δαχτυλιδιών. Χυτεύουμε μπρούντζο από το 1964